CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 November 2011

:::siNGLe @ beRDua???:::

ek eleh....gile pOyO tajuk entri!hahahahahah :P
sudah gaharu cendana pula, sudah taO bertanya pula.
(haih berpantun sakan kO pg2 ni)

ye!mmg aku da berpunya....(utk sesape yg blm taO.lalala~)
tahun ni adalah tahun ke 4 aku dgn inchik MII ;)


mmg trsangat-lah cptnye masa berlalu, rase mcm baru 2 3 bulan jek wehhhh
kalau aku imbas kembali (ayat kO mmg xnk kalahkan!) :P
be4 aku trima die, aku kawan dgn dia sebulan jek!
ye2 aku taO mmg jangka masa yg pendek utk 1 perkenaLan
bla..bla..bla..bla...hahahaha!

tp aku xtaO nape dgn die aku sng jek nk cite itu ini.
aku xde malu2 kucing Okeh!mmg slamber papa slamber yaya jek.
kalau aku nk berguraO pOn mmglaa dgn muka x malunye!hOhOhO~
sO dlm mase sebulan tu, aku tanya mcm2 kt dia.
aku rase mcm aku pulak lelaki die pOmpuan
hahahaha! (B..i x umpat u k? :p)

then, Genap jek sebulan aku terus trime die.
mmg BFF aku terkezut gak!tp aku ckp dgn BFF aku...
aku sng dgn die :)
seriOusLy, dlm mse cintan cintun tuh mmg byk kali perang sawan Okeh!
sume dtg dr aku...Oke aku mengaku ikhlas dr ht.
huhuhuhuhuhuhu~
inchik MII ni plak jenis lembut ht, sgt ssh nk tgk die marah Okeh! :D
aku pulak mmg jenis x sabar, MOODY, marah2 (grrrrrr)

 siyes gile muka kO kenapa?!

tp, ALHAMDULILLAH....sepanjang tempOh tu bOth Of us still kuat n bOleh mengharungi sume perangai buruk masing2.hahahahahaha! :P
(bertahan ye b!agagagaga~)

aku nk ade perasaan LOVE EACH OTHER ni smpai bila2
mmgla cm pOyO jek!bahahahah :P
sama mcm dlm gmbr ni, eheeee ^_^



N d best part is, x lamee je lg kitOrg akan pegang geLaran FIANCE/FIANCEE ;)
ahaaaaa....utk tu kene tggu entRy yg seterusnye!
aku akan hapdate dr awal persiapan smpailaa ke majlis, Okeh!
mmg aku trsangatla EXCITED + inchik MII pOn da bg persetujuan utk cite hal ni.yay! :D
until then...tungguuuuuuuuu~


apakatahati : hOh!byk aku kene tangkap gambO ni 4 d next entRy~




Tuesday, 29 November 2011

:::sAKit kAKi @ NeW shOE:::

uwaaaaaaaaaaa!!! (hah ko ni dah kenapa, merOyan???)
huhuhuhuhu.....ni sume pasal tajuk entri d-atas ye....

wahhh hrni aku pg keje dgn smgtNye...
kenapa-kah??? jeng3~

ni sume sb hrni aku serba merah, dr atas sampai bwh!
(gile tipu!Oke seluar xdela merah) :P
N pe yg bestnye aku berkasut baru hrni iaitu kaler MERAH


nmpk x kaler tu?heheheheh~
sgtlah berahinye kaler itu, smpai mak aku tegO Okeh!
"ambOiii merahnye kasut.beg kaler merah x?"
hahahahah...ewah2 mak ni.adakah itu perli @ pertanyaan?
lalalalala~
aku sengih2 jeklaaa, pe nk jwb lg.
nsb aku xde beg merah, kalu tidak.....KELASSSSS KAU MAKNGAH! :P

Okeh!mmg santek kasut ni...1st aku nengOk aku da berkenan.
itupun naik juling mata aku nk pilih sb byk sgt yg santek2 shomel2.ngeee ^_^
haaaaa aku bli kat cni, plz2 cekidaud!

cbelaaa ngkOrang tgk sndri,mestila juling2 bijik mata *_^
aku beli 2 kasut kt cni, ni haa tgkla ye...

1) MERAH
ni saiz 40 (kOnOn2 nk selesa sikitla)

2) HITAM
ni saiz 39 (kOnOn2 nk ngam2 laaa)

tp2....kan2, lepas aku da pakai kaki aku sgtlaa sakitnye!
Okeh mula2 mmg Okeh, cunnnn jek aku rase...
lepas da jalan byk sikit, mulalah aku rase kebas+mengerekOt je jari2 aku kt dlm kasut tuuuuu...
hadddooooooiiiiituihhhhhh!dala td time lunch aku menapak dr Opis aku ke MAYBANK...
adela dlm 500m, ye mmg cm x jauh tp kalau da kebas kaki pkai kasut ni terase mcm  2 3 km....
huhuhuhuhuhu~
tp aku rilek2 jek td, buat2 cOOl bebeh! :P

mulalah aku rase meluat nk melaram dgn kasut ni...silap hb mmg almari kasut jek yg pakai...huhuhu~
aku balik jek dr bank, aku bukak jek kasut...wah3 trsangatla lega Okeh! :D (nmpk ni senyum lebOr)
tp2....aku nk mengharung time balik, nk drive balik ke umh lg 1 azab!
sabO jela....saje jek aku buat2 balik lmbt td.ahahahha! (ade kene mngena x) :P

terpaksa jugak aku pakai pastu aku drive jeklaa...pasrah~
da cm x bOleh blah jek aku rase, tekan minyak clutch aku rase x puas!
aku bukak kasut!aku berkaki ayam jek drive kete.
lalalala~ hahahah :D

lepas ni mmglaa aku akan pk berpuLOh2 kali utk pakai kasut tu.
grrrrrrrrrrrrrr~sakit!!!

ngkOrang nk taO kasut mne yg aku rase sgt2 selesa
ni haaaaa....sandal bese jek...


sangat selesa Okeh!
wlupun cm x elegan jek (cewahhhh!)
tp aku amat2 puas ht dgn sandal ni.nk jalan jaOh pOn aku x kesah~ngeeeee :D
thx to mR. cROcOdile,yay!

apakatahati : tengah mengurut2 jari jemari kaki~! 


:::SaLAm PerKEnaLAn @ nEw ENtrY:::

aS saLam!hai!
heheheh~ :D

tetibe lak nebes...kenapa-kah?
ahaaa...sb 1st entry kan, rase cm byk jek yg nk dhamburkn kt cni (konon!padahal ntah ape cite jek :P)

sO,1st Of aLL...SALAM PERKENALAN! :) hepinye ade blog jgak akhirnye!
even cm da trtinggal kan2...org lain da berpulOh beratus entri,
aku terhegeh2 lg kt cni...
hahahahah!(suke smpai senyum jek cm uncLe mcD :P)

tension wehhh buat bLOg ni!dala aku x reti, gile!
dah cm buta IT sgt...hape pun aku xtao...agagagaga~
dah tuh suh adik aku tulun ajar, byk sgt plak sOalan aku...
sampai die pon cm dah buhsan jek nk ajar...kekekeke :P
last2 aku ambk jek layout ready made neh...
haaa hambek!sng kan? ;)

tulaaaa....mase bende ni fOfular, ko buat sOmbOng!(ngekk)
lalalala~! tp xpe2....aku akan sLOw2 blajO...
da lame2 besela ni...hOhOhO~!

Oke...harap dpt jumpe utk entri seterusnye! :D


apakatahati: tgh pk entri ape-kah lepas ni?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...